Despre Noi

ETIK 2001 SRL a fost infiintata in anul 1993 de catre actionari persoane fizice române, avand ca principal obiect de activitate importul si distributia de accesorii, consumabile si echipamente pentru industria textila.

 

Conştienti de faptul că satisfacerea cererii clientilor pentru produse de inalta calitate la un preţ competitiv este una dintre condiţiile principale pentru a câştiga piaţa, am completat gama de produse prin dezvoltarea relaţiilor de afaceri cu firme din Germania, Italia, Polonia, Elvetia, Japonia, Belgia si Turcia.

 

Obiectivul strategic al companiei ETIK este de a-si consolida poziţia de distribuitor de sisteme de prindere si fixare hook & loop, masini si echipamente pentru taiat si etichete, prin îmbunătăţirea relatiei client-furnizor, prin lărgirea gamei de produse comercializate si extinderea reţelei de distribuţie.

In ultima perioada atentia noastra s-a indreptat si catre alte domenii, cum ar fi medical, cablare structurata / IT, auto, constructii navale, industria aerospatiala, domenii ce sunt atinse cu ajutorul produselor de cea mai buna calitate de la firme de prestigiu precum VELCRO® si Rasor® .

ETIK inseamna mai mult decat o societate comerciala.0%
ETIK inseamna produse si servicii de calitate.0%
ETIK inseamna etic.0%

HOOK & LOOP

La inceputul anilor 1941, inventatorul elvetian George de Mestral era intr-o plimbare cu cainele sau … La intoarcerea acasa el a observat ca blana cainelui precum si pantalonii sai, erau acoperite cu scaieti.

Curiozitatea sa de inventator l-a determinat sa studieze acesti ciulini la microscop, unde a descoperit forma naturala de carlig a acestora.

Aceasta descoperire avea sa devina baza pentru un sistem unic de prindere format din doua parti – una rigida cu carlige, precum scaietele si alta moale cu multe bucle, precum tesatura pantalonilor sai.

A fost langa dumneavoastra atata vreme cat l-ati avut, dar suntem siguri ca nu stiti in cate feluri va poate influenta viata. De la a va tine fixati in picioare pantofii sport si pana la ancorarea echipamentelor NASA pe navetele spatiale, sistemele hook & loop au furnizat solutii simple de prindere si fixare, depozitare si rezolvare a problemelor de organizare.

             

VELCRO® is a registered trade mark of Velcro Companies, B.V.

Rasor® Elettromeccanica S.r.l. a fost înfiinţata la Milano, în anul 1946 de catre partenerii Spinelli si Ciminaghi. De peste 65 de ani firma produce echipamente pentru taiat cum ar fi cele pentru pentru domeniul textil, masini acţionate pneumatic sau electric si sisteme pentru taiat controlate de computer.

Născut ca un producător de echipamente pentru taiat pentru industria textila, produsele Rasor® isi gasesc acum aplicatii în industrii cum ar fi cea producatoare de mobilier, chimica, automobile, construcţii navale, aerospatiala, etc.

Rasor® Elettromeccanica beneficiaza de experienta profesională a trei generaţii de lucrători, având disponibile resursele a şaptezeci de ani de experienţă si pasiune.

Rasor ® Elettromeccanica S.r.l. consideră că cel mai important activ al companiei este calitatea, integrata în fiecare componenta şi în fiecare etapă de lucru,  până la realizarea produsului final gata de livrare. Calitatea s-a dezvoltat în interiorul companiei prin spiritul fondatorilor, insuflata fiecarui lucrator inca de începutul activităţii companiei.

Acest spirit angajeaza Rasor® în fiecare zi pentru îmbunătăţirea calităţii produselor şi a dezvoltarii de noi materiale şi tehnologii.

Sunteti interesati de o colaborare?